Як правильно розрахувати калорії у продукті

0 Comments 09:24

загальна калорійність страви / вага страви = калорійність однієї порції / 100 г. З цієї пропорції отримуємо універсальну формулу для розрахунку калорійності страви: загальна калорійність страви * 100 / вага страви = калорійність 100 г.18 груд. 2017 р.

Як правильно рахувати калорії в їжі?

Калорійність їжі, що споживається розраховується шляхом складання енергетичної цінності продуктів, з'їдених за добу. Енергетична цінність має бути вказана на упаковці. Як правило, це калорійність на 100 г продукту. Наприклад, якщо в 100 г курячої грудки 130 ккал, а ви взяли 200 г, це вже 260 ккал.

Як правильно розрахувати калорійність готової страви?

Загальна калорійність всіх продуктів ділиться на обсяг приготовленого супу, що вийшов, ця цифра далі множиться на 100. Так ми можемо розрахувати калорійність 100 мл супу, що вийшов. Калорійність 1 мл x 100 = калорійність 100 мл супу. Збережена копія

Related Post

Яку максимальну суму можна зняти в Ощадбанку: подробиці та обмеженняЯку максимальну суму можна зняти в Ощадбанку: подробиці та обмеження

Ощадбанк – один із найбільших комерційних банків України, що пропонує широкий спектр банківських послуг своїм клієнтам. Багато людей цікавляться, яку максимальну суму можна зняти в Ощадбанку з банкоматів або у