Як зробити солодку

0 Comments 17:56

Як приготувати солодку?

Близько 8 г (2 столові ложки) коріння солодки поміщають в емальований посуд, заливають 200 мл (1 склянку) охолодженої кип'яченої води, закривають кришкою і нагрівають на киплячій водяній бані 30 хвилин, охолоджують при кімнатній температурі 10 хвилин, проціджують, сировину, що залишилася, віджимають.

Як зробити сироп солодки?

У термостійку склянку додають 640,0 г рафінованого цукру та 360 мл очищеної води. В екстракт рідкий додають отриманий сироп цукровий у співвідношенні 1:10 розчиняють при слабкому нагріванні з періодичним перемішуванням. Збережена копія

Related Post

Коли збирати трави для чаю: оптимальні терміни збирання та зберіганняКоли збирати трави для чаю: оптимальні терміни збирання та зберігання

Збирання трав для чаю – це процес, що вимагає особливої ​​уваги до деталей і розуміння часу, коли рослини найбільш корисні для здоров'я і мають найбільшу ефективність. Вибір моменту збору трав

Чим харчуються імунні клітиниЧим харчуються імунні клітини

Який орган виробляє імунні клітини? За вироблення клітин, що у захисті організму, відповідальні спеціальні органи. Це вилочкова залоза (або тимус) та кістковий мозок. Вони відбувається дозрівання і відбір клітин. Коли