Як правильно приготувати холодець з кермо

0 Comments 05:47

Чи потрібно знімати шкіру з керма для холодця?

Бренд-шеф Олексій Разбоєв вважає, що найсмачніша страва виходить із яловичих гомілок, свинячих ніг та курки. Причому шкіру з них краще не знімати, інакше так холодець не застигне — зробити це потрібно буде після того, як м'ясо зварилося. Курицю кладуть не всі, але я рекомендую використовувати м'ясо птиці.

Чи потрібно замочувати кермо перед приготуванням?

Надзвичайно ніжною та ароматною виходить рулька, приготовлена ​​в пиві. Дві свинячі рульки ретельно помийте та замочіть у воді чи молоці на 10 – 12 годин.

Related Post

Хто має право на пільгове харчування у школі: умови та правилаХто має право на пільгове харчування у школі: умови та правила

Пільгове харчування в школі – це один із важливих соціальних заходів, спрямованих на підтримку дітей із незаможних сімей. Ця програма дозволяє забезпечити безкоштовні або субсидовані обіди для учнів, які перебувають

Як можна почистити зливЯк можна почистити злив

Як пробити забитий слив? Очистіть злив харчовою содою та оцтом. Найефективніший спосіб очистити слив – використовувати харчову соду та оцет. Замість соди можна використовувати розпушувач. Насипте в раковину приблизно 50

Що краще спортейдж чи мітсубісі аутлендерЩо краще спортейдж чи мітсубісі аутлендер

Який клас у Мітсубісі Аутлендер? Mitsubishi Outlander III – позашляховик 5 дв. D-класу, передній та повний привід. Яка витрата у Мітсубісі Аутлендер? Витрата палива Міцубісі Аутлендер складає від 1.8 до