Виноградний оцет у домашніх умовах простий рецепт як приготувати швидко та просто

0 Comments 19:10

Як зробити винний оцет?

Спочатку потрібно влити у скляну тару вибране вино, додати закваску та шматочок дубової деревини. Закоркувати ємність спеціальною кришкою, що дозволяє надлишкам газу виходити. Поставити тару у темне та тепле місце на 30 – 40 днів. Після цього часу оцет буде готовий до вживання.

Що входить до складу винного оцту?

Винний оцет містить оцтову, молочну, пантотенову, винну кислоти, вітаміни А, С, а також мінеральні елементи (фтор, калій, магній, кальцій, фосфор, залізо).

Related Post

Як уникнути прилипання до чавунної сковороди: 7 лайфхаківЯк уникнути прилипання до чавунної сковороди: 7 лайфхаків

Чавунна сковорода – це ідеальний інструмент для приготування чудових страв. Однак одна з основних проблем, з якою стикаються багато любителів готувати на чавунних сковородах, це прилипання продуктів до поверхні сковороди.

Як швидко готувати качку в духовціЯк швидко готувати качку в духовці

Як приготувати качку, щоб вона не була жорсткою? Як підготувати качку до запікання Якщо купили заморожену тушку, обов'язково розморозьте її. У холодильнику птах вагою 2 кг відтає приблизно добу. Якщо