Що робити, якщо курка трохи з запахом?
Як варіант: залишити м'ясо на 3–4 години у холодній солоній воді – На літр приблизно 2 столові ложки з гіркою. Якщо у вас є невеликий шматок деревного вугілля, його можна покласти в цю воду до курки, тоді ефект посилиться. Ще один спосіб: покласти м'ясо у відвар аптечної ромашки. Збережена копія
Як зрозуміти зіпсована курка чи ні?
Основними критеріями тут є: Колір – у свіжого м'яса курки він рожевий, у зіпсованого – сірий. Протухла курятина іноді покривається жовтими плямами і не біліє в процесі приготування; Запах – неприємний кислуватий або аміачний душок супроводжує тільки зіпсоване м'ясо, якого краще позбутися.